Nejnovější recenze ze sekce Potápěčské nože
Nůž jsem koupil podle recenzí, bohužel ale nastalo zklamání. Moc mi nesedlo pouzdro a systém upínání, ale to je třeba jen můj osobní pocit. Co mě ale opravdu rozladilo, nůž přišel totálně tupý. Nejprve jsem chtěl poslat zpět, ale potřebuji titanový nůž na cestu a moc na výběr není. Takže nyní řeším nožíře, který mi nůž dokáže nabrousit. Nicméně bych čekal v této cenové relaci už nůž nabroušený z výroby a ne vydávat další peníze za uvedení produktu do použitelného stavu. Za mě zklamání.
DRT BSH ADVENTURE N-310A DART
Přidáno: 26. června 2024
(naposledy upraveno 26. června 2024)
Zakoupeno v Bezva-slevy.cz
zatím jsem si tento jen prohlédl, nemíním se ihned potápět
Perfektní zboží za super cenu.
jednoduchý, nevypadácá
- kvalita odpovídá ceně, což je spíše plus
- Kvalitní zpracování.
- Chybí přepínači pásky
- Za tu cenu super
- Je to super nůž
Rozhodně to doporučuji všem kteří se potápí
- Ideální velikost
- Kvalitní zpracování
- Vhodná velikost
- Velmi dobře se drží v ruce, rukojeť je protiskluzová
- uvítali bychom poutko. Pro práci na vodě a jeho ztráta je takto trvalá.Poutko zkusíme dodělat.
Barva signalizační,proto jsme ji také vybírali,aby byla dobře viditelná na letmý pohled.
- Prumerna kvalita.
- Pouzdro s pojistkou
- Dobrý tvar, dělá co má.
- Řemínky i přes uchycení se uvolňují, resp. spony
Potřeboval jsem k moři na potápění nůž. Loni jsem jeden ztratil tak levnější nůž bylo mé očekávání. Co se týče kvality, si myslím že je dobrý a dostačující. Mistři nožíři by možná měli jiný názor, ale na to co je potřeba, na to ten nůž stačí, přeřízne co má. Pouzdro je zacvakávací, tak nůž nevypadne. Trošku co budu muset dořešit, jsou řemínky které drží pouzdro nože ke končetině, tam jsou nekvalitní spony které prokluzují a uchycení řemínky se uvolňuje. NA druhou stranu, kupoval jsem nůž a ne řemínky, takže ok.
- Nic...
- Nepoužitelné, uvolnit nůž jednou rukou nesmysl, v rukavicích vůbec nemožné...
Nepoužitelné pro kohokoliv pod vodou, ve vodě i nad vodou..
- konstrukce pouzdra
- váha
- Poněkud menší, než jsem předpokládal, ale pro daný účel zcela vyhovuje.
- Přesné zpracování. Pro použití dostačující. Nutno dobrousit.
- plastové pouzdro je funkční přesto mi nějak nezapadá do kvality ve spojení s nožem.
jednoduchy kvalitni nuz, idealni pro me
ok